Katrīne Sauliete dalās ar atklāsmi par savu privāto dzīvi

Viktorija Gabrjuna 22.jūlijs 2020, 17:29
 
Lauris Aizupietis/F64
Hokejista Kaspara Saulieša bijusī sieva un influencere Katrīne Sauliete vietnē Instagram saviem sekotājiem atklājusi, ka viņa patlaban ir ļoti laimīga un negrasās par savu laimi klusēt.
Katrīne raksta, ka laime ir viņai blakus, un viņ vēlas to izbaudīt.

"Kāds teiks - tik ātri?
Bet vai tad kaut kas ir jāstopē, ja jūt, ka IR...
Laime ir blakus un gribas to izbaudīt.
Kāds teiks - laime mīl klusumu!


NĒ!!! Es savu laimes sajūtu nemāku slēpt, nemāku turēt pie sevis, ja gribu par to kliegt visai pasaulei, tad man ir tiesības uz to!


Tad sanāk, ka vārda brīvība drīkst būt tad, kad cilvēki tiek nolikti internetā, apsaukāti un kaut kādu iemeslu pēc cilvēki mēģina ar vārdiem ietekmēt citu pašapziņu, bet kad kāds kliedz par SEVI, ka viņš ir laimīgs, tad - tā nevar, laime mīl klusumu.
Varbūt tomēr paklusēsim, tad kad gribas kaut ko sliktu pateikt kādam un priecāsimies līdzi, kad kāds izstāsta par savu laimi?
Vai tādā veidā pasaule nekļūtu jaukāka?
Vairojam mīlestību nevis naidu un izsmiešanu, priecājamies par citiem," raksta Sauliete.

View this post on Instagram

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

Tikmēr komentāros Saulietes sekotāji pauda viņai milzīgu atbalstu un piekrita, ka par savu laimi nav jāklusē, ja ir vēlēšanās par to teikt skaļi.

"Un mēs Laimīgas par tevi, un es arī nepiekrītu ka laime mīl klusumu, ir jādalās ar to un varbūt tieši tanī brīdī kāds vai kāda pieņems īsto pareizo lēmumu," teikts kādā komentārā.

Kā iepriekš vēstījām, Katrīne Sauliete Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" stāstīja par to, kā iepazinusies ar jauno draugu - pilotu Pēteri Vasiļevski. Ar Pēteri viņa pirmo reizi satikās maijā. Kā izrādās, abus "savedusi" kopā kāda paziņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:17

Jaunākās diskusijas