Sailgojušies! Modelis Mārtiņš Kapzems beidzot nokļuvis pie līgavas

tautaruna.lv 16.jūnijs 2020, 18:51
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pasākumu un raidījumu vadītājs, producents un modelis Mārtiņš Kapzems laimīgi saticis savu mīļoto sievieti, kuru viņš nebija saticis 3 mēnešus.

Jau vēstījām, ka vēl pirms pandēmijas sākšanās pāris bija devies ceļojumā uz Ņujorku. Ziņas par vīrusu Covid-19 jau bija izskanējušas, tomēr vēl nevarēja prognozēt, ka tas pilnībā mainīs pasaules iedzīvotāju ikdienu. Kad pāra ceļojums tuvojās izskaņai, situācija saasinājās. Jūlijai un Mārtiņam izdevās atlidot uz Latviju, kur bija plānota fotosesija, bet to atcēla. Pāris ievēroja 14 dienu ilgu karantīnu. Pēc tam Jūlijai bija jādodas uz Vāciju uz darba interviju. Cerot, ka viss atrisināsies, viņa devās ceļā. Tomēr situācija mainījās zibens ātrumā un noteikumi kļuva aizvien striktāki. Robežas tika slēgtas un pāris viens pie otra nenokļuva.

View this post on Instagram

A post shared by Martins Kapzems (@kapzeminators) on

Taču Mārtiņš vietnē Instagram deva ziņu, ka ir ceļā "pretīm ilgi gaidītajām sajūtām" un tad arī sekoja pāra mīļa kopbilde no Berlīnes lidostas, kur abi apskāvušies. "Vēderā tauriņu jampadracis 12.06.2020." vēsta bildes paraksts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas