Grāvera pirmā sieva nomira gadu pēc laulībām

tautaruna.lv 15.jūnijs 2020, 11:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Grupas "Jumprava" mūziķis Aigars Grāvers, viesojoties Jāņa Krīvēna "Youtube" raidījumā "Pāļa bazars", atklāti pastāstīja par savām laulībām.

Grāveram ir bijušas trīs laulības. Viņš atklāj, ka pirmā no tām bijusi pavisam neilga, jo sieva nomira gadu pēc laulībām.

Uz raidījuma vadītāja jautājumu, ko viņš ir iemācījies no katras laulības, runājot par pirmo laulību, mūziķis atklāj, ka no tās atmiņā visvairāk paliks iemīlēšanās skaistums.

"Pirmā laulība man ilga ļoti īsu brīdi, kaut kādu gadu apmēram. Man sieva nomira pēc gada. No pirmās laulības es atceros to brīnišķīgo iemīlēšanās skaistumu, kas ir tajā brīdī. Viņa atstāja tā kā to skaisto, visu to brīnišķīgo. Un pameta mani. Un es paliku ar to skaistuma etalonu," pastāstīja Grāvers.

Viņa pirmā sieva nomira pēc dēla piedzimšanas.

Aigars Grāvers ir latviešu dziedātājs un dziesmu autors.

No 1984. gada grupas Jumprava dziesmu autors, ģitārists un dziedātājs. 1992.—1993. gadā grupas Otra Puse dalībnieks, 1993. gadā iesaistās projektā "Bāze 7".

A. Grāvers vairākkārt saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu. 1992. gada Mikrofona aptaujā uzvarēja A. Grāvera dziesma Klusumā.

2009. gada rudenī kopā ar Jēkabpils zilo kori piedalījās TV3 šovā "Koru kari 2".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas