Brīdina! Internetā tirgo kārtējās "brīnumzāles"

Viktorija Gabrjuna 15.jūnijs 2020, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video
“Pagarina dzīvi”, “palēnina novecošanās procesu”, “samazina ļaundabīgo audzēju risku”, “samazina atkarību no alkohola vai narkotikām” – šādas spējas piedēvē līdzekļiem, kas tiek reklamēti sociālajā medijā “Facebook”. Noticot solījumiem par redzes uzlabošanos, produktus iegādājusies arī Ināra un pamatīgi vīlusies, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Ināra stāsta, ka viņas interesi par produktiem raisījusi sociālajos medijos publicētās atsauksmes par produktiem. Viņa lasījusi, ka kāda 73 gadus veca sieviete, lietojot līdzekļus, atbrīvojusies no kataraktas.

Tā kā viņa jau ilgus gadus cīnoties ar redzes problēmām, noticējusi brīnumam un nolēmusi iegādāties ne tikai acu pilienus, bet arī citus līdzekļus, kas, kā teikts reklāmās, radīti no dzīvā ūdens un hidroplazmas.

Lai gan par tādu nekad iepriekš nav dzirdējusi, sieviete pasūtījusi produktus vairāk nekā 120 eiro vērtībā.

Inārai solīts, ka līdzekļi harmonizēs visu organismu, atgriezīs jaunību, izlīdzinās grumbas, dos dzīvesprieku un veselību. Viens no produktiem - tirkīzzils šķīdums - bijis jāpilina nabā, ko sieviete katru dienu arī darījusi. To, ka ar pasūtītajiem brīnumlīdzekļiem kaut kas īsti nav kārtībā, skatītāja sapratusi pēc tam, kad vairākas nedēļas lietojusi acu pilienus, lai uzlabotu redzi, taču tā tikai pasliktinājusies.

Veselības inspekcijā pārliecinās, ka produkti nav reģistrēti Latvijas zāļu reģistrā, savukārt Pārtikas un veterināra dienests skaidro, ka tie, visticamāk, varētu būt uztura bagātinātāji.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas