X Faktora zvaigznei "mazliet bail" pārstāvēt Latviju starptautiskā konkursā

Viktorija Gabrjuna 10.maijs 2020, 18:49
 
facebook.com
Ir noslēgusies Latvijas atlase konkursam ”Slāvu Bazārs”, kurā kompetenta žūrija lēma, ka Latviju 2020. gadā pārstāvēs dziedātāja Diāna Paško. Portālam Skaties.lv Diāna atklāj, ka uzzinot, ka uzvarējusi – priecājusies kā bērns. Vēlāk nākusi apziņa par atbildību un lielo darba daudzumu.

”Jau 14 - 15 gadu vecumā zināju, ka ir tāds konkurss un sapņoju par piedalīšanos. Zinu, ka ”Slāvu Bazārs” ir liels konkurss. Tā ir iespēja uzstāties milzu auditorijai. Tas ir lielisks tramplīns, kas var palīdzēt karjerā, lai sasniegtu virsotnes,” stāsta Diāna.

Diāna domā, ka attīstība nav iespējama bez virzīšanās uz priekšu. Konkurss ir jauns etaps, jauna pieredze, stimuls attīstībai, sevis pilnveidošanai, solis uz priekšu - tātad progress.

”Nekad vēl neesmu pārstāvējusi valsti ar savu vārdu. Parasti cīnījos par sevi un tad viss spožums vai ēna krita tikai uz mani.

Valsts pārstāvēšana mani biedē mazliet. Mīlu Latviju un vēlos, lai par dzimteni runā tikai labu, lai asociācijas ar valsti rada pozitīvas emocijas. Darīšu visu iespējamo, lai godam pārstāvētu Latviju,” tā Diāna.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:51

Jaunākās diskusijas