Paskat, cik neparasts suns ir aktierim Paulam Iklāvam!

Viktorija Gabrjuna 10.maijs 2020, 12:39
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Valmieras Drāmas teātra aktieris Pauls Iklāvs ir pārliecināts, ka neviens suns ātrēšanā nepārspēs viņa augumā nelielo četrkājaino mīluli Boviju, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Viens no Bovija saimniekiem ir Valmieras Drāmas teātra aktieris Pauls Iklāvs. Covid-19 pandēmijas laikā pašizolējas mājās, kur laiku lieki netērē - administrē Bovija sociālo tīklu kontus, tajos plašākai sabiedrībai izrādot suņa ātrēšanas talantu.

"Bovijs var apēst visu un milzīgā ātrumā. Sākumā domājām, ka tas pāries, bet ne - kļūstot vecākam, šī īpašība tikai pastiprinājusies. Sākām vērot citu suņu ēšanas paradumus, salīdzinājām un sapratām, ka šis Bovija talants ir fenomenāls. Jebkurš cilvēks, redzot Bovija tieksmi pēc ēdiena, redzot to, cik ātri viņš ar ēdienu tiek galā, ir sajūsmā. Nolēmām pasaulei parādīt šo unikālo suni! Šis suns noteikti ir pasaules ēdelīgākais un izsalkušākais suns!" saka Iklāvs.

Bovija sociālo tīklu kontos apskatāmi vairāki video, kuros redzams suņuka talants.

"Viņš ir super liels ēdājs, super ātri var apēst jebko. Es teiktu tā: viņš ir pasaulē ātrāk ēdošais suns! Un izsalkušākais. Es domāju, ka viņam viss ēdiens ir kaut kas īpašs, tāpēc viņš ir visēdājs. Neesam gan devuši sālīta laša fileju, bet, domāju, ja arī tāds gabaliņš trāpītos pa ceļam, notiesātu to ļoti ātri. Mēs sapratām, ka jāparāda suns uz Latvijas lielās skatuves. Esmu pārliecināts, ka pagaidām uz zemeslodes nav tāda suņa, kurš varētu apēst ātrāk par Boviju. Uzskatu, ka tas jums visiem ir jāredz!" piebilst Iklāvs.

View this post on Instagram

A post shared by Hungry Dog�� (@hungry_dog_official) on

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas