FOTO: Cilvēkus aizkustina Čārlza un mazdēla foto, ko uzņēmusi Keita Midltone

Baiba Puriņa 25.aprīlis 2020, 17:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/clarencehouse
Kā zināms, 23. aprīlī prinča Viljama un Keitas Midltones jaunākajai atvasei - princim Luisam - apritēja divi gadi. Arī zēna vectēvs, princis Čārlzs soctīklos dalījies ar aizkustinošu foto un sveicienu mazdēlam.

Sociālajā vietnē Instagram oficiālajā prinča Čārlza un Kamillas, Kornvolas hercogienes profilā publicēts melnbalts attēls, kurā Čārlzs cieši apskāvis Luisu. Kā norādīts attēla aprakstā, kadra autore ir Čārlza vedekla un Luisa māte Keita Midltone.

"Daudz laimes dzimšanas dienā princim Luisam, kuram šodien aprit divi gadi. Jaunajam princim patīk apskaut vectēvu, Velsas princi," vēstīts komentārā pie attēla.
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Komentāros cilvēki nebeidz sajūsmināties par skaisto kadru un sirsnīgo sveicienu. "Cik īpaša fotogrāfija," rakstīts vienā no komentāriem.

Jau vēstīts, ka par godu šim notikumam tika publicētas jaunas Luisa fotogrāfijas, kuru autore ir prinča mamma Keita un tās uzņemtas šā gada aprīlī.

Kembridžas princis Luiss, īstajā vārdā Luiss Artūrs Čārlzs (ir Kembridžas hercogu pāra prinča Viljama un viņa sievas Katrīnas trešais bērns un otrais dēls. Jaundzimušais ir piektais rindā uz Lielbritānijas monarha troni. Princim Luisam ir vecāks brālis Džordžs un māsa Šarlote.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas