Virgam ieplānotā ģitāras spēlēšana beidzas ar sarunu ar policiju

tautaruna.lv 25.aprīlis 2020, 15:05
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Mūziķis Ainars Virga sociālajā tīklā facebook pastāstījis par kādu atgadījumu, kad viņam iecerētā ģitāras spēlēšana brīvā dabā beigusies ar sarunu ar policiju.
"Mans draugs Ainars Virga Liepājā, DR mikrorajonā, starp mājām zāliena vidū, gribēja viens pats apsēsties un uzspēlēt ģitāru. Policija to definēja kā koncertu bez domes atļaujas, un palūdza doties mājās. Muzikantu šodienas realitāte," drauga piedzīvoto apraksta komponists Guntars Račs.

Arī mūziķa Ainara Virgas sociālā tīkla facebook profilā atrodams ieraksts par konkrēto situāciju, kurā viņš norāda, ka saruna ar likumsargiem bijusi draudzīga. "Noņemot masku puikas teica, ka labprāt paši vērotu tādu performanci, bet likums man to liedz! Kaut gan nesaprotu ar ko atšķiras vai spēlēju dzīvoklī uz pilnu, beidzot 11:00, vai māju ieskautā zālājā, nevienu netraucējot," norāda mūziķis.

Viņš arī ieraksta nobeigumā uzsver, ka visi "šķīrušies kā draugi".

Tikmēr Liepājas pašvaldības policija gan informē, ka šāds gadījums policijā gan nav fiksēts. Tiesa, likumsargi nenoliedz, ka, iespējams, vienkārši aizrādījuši Virgas kungam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas