VIDEO: Elita Patmalniece atklāj, kā jūtas par bērniem

tautaruna.lv 25.aprīlis 2020, 13:45
 
Ekrānuzņēmums no YouTube/Pāļa bazars
Modes māksliniece un gleznotāja Elita Patmalniece piedalījusies raidījumā "Pāļa bazars", kurā runājusi ne tikai par savu mākslu un pašreizējo situāciju valstī, bet arī atbildējusi uz jautājumu par bērniem.

Raidījuma vadītājs Jānis Krīvēns uzdeva Elitai jautājumu, vai viņai ir bērni un pēc noliedzošas atbildes uzdeva papildu jautājumu, vai viņai tos negribētos.

"Nu jau ir par vēlu. Ja es dzīvotu nākamo dzīvi, tomēr es saprotu ko sievietei nozīmē bērni. Vajadzētu," atklāta ir Elita. Viņa norāda, ka bērnu enerģiju dzīvē aizstāj māsas (modes māksliniece Ilze Patmalniece - red.piez.) bērni. "Man ļoti patīk bērni," saka Elita. Viņa arī atklāj, ka bērnībā domājusi, ka būs precējusies trīs bērnu mamma: "Bet dzīvē viss sanāk savādāk."

Elita Patmalniece ir latviešu modes māklsiniece un gleznotāja. Izstādēs piedalās kopš 1989.gada. Daiļradē interpretējusi galvenokārt 20.gadsimta modernisma izpausmes, akcentējot spilgtu, kontrastainu krāsu salikumus, ritmu un formu daudzveidību. Darinājusi kostīmus izrādēm LNO (R.Štrausa „Sikspārnis”, 2000; A.Š.Adāna „Korsārs”, 2004; U.Prauliņa „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, 2005), Dailes teātrī (T.Viljamsa, U.Marhilēviča „Klondaika”, 2004), veidojusi tērpus televīzijas šoviem un raidījumiem, koncertiem un izrādēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas