VIDEO: Pļavniekos deviņstāvu mājā aizdegas dzīvoklis

tautaruna.lv 25.aprīlis 2020, 11:37
 
Ekrānšāviņš no video
Pastaiga ar bērniem saulainā dienā savas mājas pagalmā kādai ģimenei Pļavniekos beidzās visai negaidīti. Kamēr cilvēki atpūtās, viņu dzīvokli plosīja liesmas. Notiekošo viņi atskārta vien tad, kad tālumā sadzirdēja tuvojošās ugunsdzēsēju sirēnas, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Dūmi, kas pulksten divos dienā strauji cēlās virs deviņstāvu mājas Salnas ielā 21, bija saskatāmi no vairāku kilometru attāluma. Ugunsgrēks plosījās nama pēdējā stāva balkonā un dažās minūtēs ielauzās telpās, kā arī izpletās pa nama ārsienu.

Augšējo stāvu iemītnieki, ķerot līdzi visu, kas steigā glābjams, skrēja lejā un jau ielā pievienojās aculieciniekiem, kas sastingumā vēroja postažu, neziņā, vai dzīvoklī ir kāda dzīva dvēsele. Skaidrības par cietušajiem nebija arī uz notikuma vietu atbraukušajiem ugunsdzēsējiem, tādēļ vīri, izmantojot autokāpņu palīdzību, nekavējoties devās pārmeklēt degošās istabas un noskaidroja, ka upuru nav. Aizdegšanās brīdī saimnieki atradās ielā.

“Es nezinu, mēs ar bērnu bijām pastaigā. Mēs bijām uz ielas. Izdzirdējām ugunsdzēsējus, es piegāju un ieraudzīju. Māja ir jauna, tur nevarētu būt kaut kādi veci vadi vai kaut kas tamlīdzīgs, tādēļ esmu neizpratnē. Galvenais, ka iekšā nebija cilvēku. Sieva un divi bērni bija uz ielas,” stāstīja degušā dzīvokļa īpašnieks.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas