Princis Čārlzs pārsteidz, atklājot, ar ko nodarbojies karantīnas laikā

Baiba Puriņa 23.aprīlis 2020, 18:30
 
Reuters / Scanpix/LETA
Princis Čārlzs, kuram martā tika konstatēts Covid-19 un līdz ar to bija jāpavada vairākas dienas karantīnā, atklājis, ar ko šajā laikā aizrāvies, vēsta "E!".
Izrādās, ka 71 gadu vecais Čārlzs pašizolācijas laikā esot aizrāvies ar dažādu smieklīgu videoklipu skatīšanos internetā, ko pats atzinis sarunā ar "Country Life".

Jāteic, ka princis nav vienīgais no karaliskās ģimenes, kurš šajā laikā pastiprinātāk pievērsies mūsdienu tehnoloģijām. Arī karaliene Elizabete II, kurai tikko apritēja 94 gadi, izmantojusi videozvanu, lai savā dzimšanas dienā saņemtu apsveikumus no prinča Harija, Meganas Mārklas un viņu dēla Ārčija. Arī princis Viljams un Keita Midltone ar ģimenes locekļiem sazinās, izmantojot videozvanu iespējas.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas princis Čārlzs marta beigās beidzis ievērot pašizolācijas režīmu, kas viņam bija jāievēro pozitīvā Covid-19 testa rezultāta dēļ.

Princis pašizolācijā Skotijā pavadīja septiņas dienas karaliskās Balmoralas pils Berkhalas mājā.

Atbilstoši Lielbritānijas valdības vadlīnijām visiem cilvēkiem, kuriem ir simptomi, pašizolācijā jāpavada septiņas dienas, savukārt visiem viņu mājsaimniecības cilvēkiem pašizolācijā jāpavada divas nedēļas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas