Kivičs neslēpj dusmas par notiekošo Latvijā

tautaruna.lv 23.aprīlis 2020, 16:01
 
Ekrānšāviņš no video
Mūziķis Andris Kivičs, kurš pats koronavīrusa Covid-19 radītās krīzes laikā nesēž rokas klēpī salicis, bet gan savus klausītājus iepriecina gan ar jaunām dziesmām, gan interneta tiešraidēm, jaunākajā sociālajā tīklā facebook ievietotajā video neslēpa sašutumu par šobrīd notiekošo Latvijā.
"Kā valsts brutāli pasūtīja trīs mājas tālāk godīgu uzņēmēju, strādīgu, gaišu džeku, pasaules 2019. gada labāko bārmeni Andri Reizenbergu, kurš ticēja šai valstij, nesa Latvijas vārdu pasaulē, un pa godīgo no "Balzambāra" samaksāja nodokļos 250 000 eiro," tik īsi un lakoniski A.Kivičs aprakstījis video, kurā izteicis savu "sāpi" par situāciju, kāda šobrīd nonākuši Latvijas uzņēmēji. Viņš arī uzsver, ka video izmantota necenzēta leksika, lai pievērstu uzmanību un palīdzētu.

Visu mūziķa viedokli vari apskatīties šeit.

Jau vēstīts, ka ne vien Andris Kivičs, bet arī citi sabiedrībā zināmi ļaudis izteikuši savu viedokli par situāciju, kādā nonācis Andris Reizenbergs un viņa vadītais uzņēmums.

Reizenbergs pastāstīja, ka "Rīgas nami" nav atsaucīgi sarunās par iespējām atmaksāt īres parādu 3000 eiro vēlāk. Tā kā bāram ienākumu pašlaik nav, tad parādu atmaksāt uzreiz nav iespējams. Bārs nevar pretendēt arī uz dīkstāves pabalstu, jo par janvāri un februāri uzkrāti nodokļu parādi, kas gan nozarē esot pilnīgi normāli, jo klientu ziemā ir mazāk. Vēl arī kādam darbiniekam iepriekš ir bijis bankets, par kuru samaksāta nauda, līdz ar to arī šajā gadījumā pabalsts nepienākas, kaut arī skaidrs, ka darbinieks ir dīkstāvē, vēsta portāls "lsm.lv"

A.Reizenbergs norāda, ka uzņēmums piecu gadu laikā nodokļos samaksājis 250 000 eiro, taču šobrīd ir sajūta, ka ir "izmests no laivas".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas