Latvietis kļūst par būvniecības uzņēmuma krāpšanas upuri; zaudē 2000 eiro

Viktorija Gabrjuna 23.aprīlis 2020, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Meklējot piemērotākās durvis mājoklim, “Bez Tabu” skatītājs Jānis apņēmības pilns devies uz izstādi ”Māja un būvniecība” starptautiskajā izstāžu centrā ”Ķīpsala”. Tur viņam iepaticies uzņēmuma SIA ”Bel-Doors” piedāvājums, un viņš piekritis darījumam vairāk nekā 2000 eiro apmērā. Vēlāk gan nācies to rūgti nožēlot, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Solīto astoņu nedēļu laikā Jānis nav sagaidījis durvju piegādi, tāpēc sācis interesēties, kur tā aizkavējusies. SIA “Bel-Doors” pārstāvis vairākkārt izdomājis atrunas, lai attaisnotu piegādes aizkavēšanos, līdz Jāņa pacietība izsīkusi.

“Atrunas bija, ka durvis ir ceļā, ka durvis ir muitā, ka šajā kravā tās nav piegādātas un obligāti tās tiks piegādātas nākamajā kravā. Es vairāk nevarēju gaidīt, atteicos no savām durvīm un sāku pieprasīt naudu atpakaļ, jo bija skaidrs, ka durvis nesaņemšu. Šobrīd esmu saņēmis pusi savas naudas.” pauž Jānis.

Veikala durvis ir slēgtas, tāpēc tiek sazvanīts uzņēmuma pārstāvis Pēteris Simsons. Viņš sola drīzumā pārskaitīt Jānim atlikušo naudas summu un taisnojas, ka problēmas sākušās, kad kāds liels pasūtījums “nogājis greizi”. Tādēļ radušās nenokārtotas saistības ar vienu, otru, trešo klientu, bet nu lēnām viss nokārtojoties.

Jānis esot gatavs vērsties policijā, ja vien cerības par naudas atgūšanu nepiepildīsies.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas