Baiba Sipeniece-Gavare pēc atgriešanās no Austrijas sola ievērot karantīnu

Viktorija Gabrjuna 14.marts 2020, 17:43
 
Kaspars Krafts/F64
Radio balss Baiba Sipeniece-Gavare, kura ar ģimeni devusies atpūsties uz kalniem Austrijā, pastāstījusi, ko darīs pēc atgriešanās Latvijā.
"Ņemot vērā situācijas nopietnību,informēju par sevi un savu ģimeni. Šajās dienās esmu saņēmusi daudz atbalstu ,uzmundrinājumu un laba vēlējumu,kā arī kritiku un dusmu izvirdumus.
Paldies kā vieniem tā otriem - viss noderēs!" raksta Baiba.

Sipeniece uzsver, ka pēc atgriešanās Latvijā no lidostas brauks ar savu personīgo auto, bet pēc tam savukārt ievēros divu nedēļu karantīnu, rūpīgi novērojot savu veselības stāvokli.

Vēl viņa piebilst, ka, ņemot vērā LR Ministru kabineta valstī izsludināto ārkārtas situāciju, līdz 2020.gada 14.aprīlim Stāvizrādes "Vienreiz jau var!" tiek pārceltas.
Baiba sola plašāk informēt par jaunajiem laikiem.

Jau vēstīts, ka ceturtdien plašu rezonansi mikroblogošanas vietnē twitter izraisījusi B.Sipenieces diskusija par koronavīrusa "Covid-19" nopietnību. Lai gan viņa sākotnēji ar ironiju izteikusies, ko darīs, lai nesaslimtu, pēc tam viņa informējusi, ka pēc atgriešanās Latvijā ievēros visiem pieejamos noteikumus. Vairāk par to lasi tautaruna.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:53

Jaunākās diskusijas