FOTO: Asins nodošana Imantā sievietei beidzas ar pamatīgu zilumu

Viktorija Gabrjuna 14.marts 2020, 12:45
 
Lauris Aizupietis/F64
Kāda sieviete sūdzas par par "E.Gulbja Labaratorijā" saņemtā paklpojuma kvalitāti.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka pēc asins parauga noņemšanas viņas roka ir zilumos.

"Biju Imantas E. Gulbja Laboratorijā nodot analīzes. Neieteiktu nekādā gadījumā to vietu, vismaz ne pie sievietes ar melniem matiem un pīrsingu degunā. Pirmo reizi mūžā mana locītava pēc asins noņemšanas ir zilumos, un man atrast vēnu nav problēma. Kā arī, pēc likuma man rokā nav jādod sava viedierīce, lai parādītu apdrošināšanas kartiņu, kas tagad ir digitālā veidā, bet man atcirta, ka viņai pašai esot jāredz un pieprasīja iedot viņai telefonu. Tā kā tas bija pirms asins noņemšanas, nolēmu nestrīdieties!" raksta sieviete.

Privātais arhīvs/sudzibas.lv

Tikmēr komentāros cilvēki raksta, ka zilumi pēc asins noņemšanas nemaz nav reta parādība un zilumu veidošanis ietekmējot dažādi faktori, tostarp vispārējais veselības stāvoklis.

"Apskatot jūsu roku foto, kā profesionālis iekomentēšu - esat “bālo un irdeno audu īpašniece, kas nekad nepriecē medicīnas personālu. Sausas konstitūcijas cilvēkiem ir vieglāka dzīve. Kas attiecas uz analīžu ņemšanu," teikts kādā komentārā.

Jau iepriekš ziņots par ārstu un medicīnas darbinieku attieksmi pret pacientiem dažādās Latvijas medicīnas iestādēs.

Piemēram, kāda paciente vaino Stradiņa slimnīcas mediķus paviršībā un pēc notikušā vairs nekad nevēlas ārstēties Stradiņu slimnīcā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas