Megana Mārkla sola pastāstīt par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas

Rita Lazda 2.marts 2020, 20:45
 
AFP/SCANPIX/LETA
Lai gan princis Harijs un viņa sieva pavisam drīz beigs karalisko pienākumu pildīšanu, pretēji abu vēlmei dzīvot privātāku dzīvi, preses uzmanība ir nerimstoša. Zināms, ka lai kliedētu dažādas baumas tiks veidota jauna dokumentālā filma, kurā tiek solītas ekskluzīvas intervijas par to, kā princis Harijs un Megana pieņēma ne īpaši vieglo lēmumu.
Kā vēsta medijs "The Mirror", tad uzņēmums "VICA VERSA" veidos aptuveni stundu ilgu dokumentālo filmu par "Megxit". Tajā tiks ietverti ne vien dažādi aspekti par izstāšanos no karaliskās ģimenes, bet arī šajā stāstā iesaistīto viedoklis. Vismaz šobrīd tiek vēstīts, ka savu skatījumu par notikušo sola arī atklāt pati Saseksas hercogiene.

Jau vēstīts, ka 9.martā būs pēdējā reize, kad Megana un Harijs piedalīsies pasākumā kā britu karaļnama pārstāvji. Pēc tam tiek plānots, ka pāris kopā ar dēlu Ārčiju vismaz kādu laiku uzturēsies Kanādā.

Šobrīd izskanējušas arī spekulācijas par to, ka MEgana savai aģentei lūgusi palīdzību, lai atrastu kādu ievērības cienīgu lomu kādā filmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas