VIDEO: Rastorgujevs aizkustina ar sveicienu meitas 5.dzimšanas dienā

Rita Lazda 2.marts 2020, 18:42
 
Ekrānšāviņš no video
Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs piedalījās Eiropas čempionātā. Šī iemesla dēļ viņš nevarēja būt līdzās meitai Nikolai, kurā svinēja savu 5.dzimšanas dienu. Tiesa, ar sociālo tīklu palīdzību viņš meitai publicējis ārkārtīgi mīļu apsveikumu.
Andrejs Rastorgujevs sociālajā tīklā instagram ievietojis video, kurā norādā, ka sestdien Eiropas čempionātā izcīnītā sudraba medaļa ir veltīta meitai Nikolai. Video uzrunā sportists norāda, ka trasē domājis par meitu, turklāt nekautrējas atzīt, ka viņu ļoti, ļoti mīl.
View this post on Instagram

A post shared by Andrejs Rastorgujevs (@andrejsrastorgujevs) on

Jau vēstīts, ka tvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Baltkrievijā notiekošajā Eiropas čempionātā izcīnīja sudraba godalgu desmit kilometru sprinta distancē.

Latvijas sportists pirmajā šautuvē bija nekļūdīgs un tobrīd līderim Eduardam Latipovam no Krievijas zaudēja 11,4 sekundes. Neilgi pirms otrās šautuves Latipovs Rastorgujevam jau zaudēja vienu sekundi, bet otrajā ugunslīnijā Latvijas sportists pieļāva vienu kļūdu un pameta to otrajā pozīcijā, Jeļisejevam zaudēdams 7,1 sekundi.

Līdz finišam Rastorgujevs Krievijas biatlonista pārsvaru samazināja par trim sekundēm, tomēr ar nepietika, lai izcīnītu otro zeltu Eiropas čempionāta sprintā. Biatlonistam bija otrs ātrākais solis trasē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas