Marika Ģederte izpārdod savu skapi, lai iegūtu naudu labdarībai

Viktorija Gabrjuna 2.marts 2020, 13:11
 
Alise Šulca/F64
Uzņēmēja Marika Ģederte sociālajos tīklos pavēstījusi, ka izpārdod pērles no savas garderobes, lai vāktu līdzekļus "Palīdzēsim.lv" organizētajai atbalsta prgrammai īpašo bērniņu vecākiem "Dodot neizdegt".
Kā skaidro Ģederte, uz tusiņiem viņa vairs neiet, tāpēc dod prom to, kas vairs nav aktuāls.

"Izpārdodu savas neaktuālās mantas. Izpārdošanas mērķis ir atbalsts labdarības projektam Palīdzēsim.lv organizētajai atbalsta prgrammai īpašo bērniņu vecākiem "Dodot neizdegt". Cenas no 5-50 EUR. Maksimāli norādīšu visu izmērus. Diemžēl laikot nebūs iespējams. Kas paliks pāri, vedīšu uz Andeli Mandeli! Paldies par sapratni! Izpārdošana ir veltīta labdarībai! Uz tusiņiem vairs neeju, tāpēc dodu to, kas vairs nav aktuāls, prom! Būs arī vīriešu apģērbs, slēpes, slēpošanas kostīms, lietas, ko vienkārši atdodu prom pa brīvu! Pacietību, būs vismaz 200 vienības!" raksta Ģederte.

View this post on Instagram

A post shared by Marika Gederte (@marikagederte) on

Sociālajā tīklā uzņēmēja izveidojusi albumus, kurā ikviens interesents var iegādāties populāru modes zīmolu apģērbu, apavus un aksesuārus.

Ekrānšāviņš no Facebook

Lielu pateicību Marikai par organizēto akciju izteikuši arī "Palīdzēsim.lv" komanda.

"Marika! Sirsnīgs paldies par visu! Vārdos neaprakstāmi un iedvesmojoši," teikts komentārā.

Labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” jau desmit gadus palīdz vairāk nekā 500 bērniem un jauniešiem no audžuģimenēm, daudzbērnu un sociālā riska ģimenēm, bērnunamiem, kā arī ģimenēm, kurās aug īpašie bērni, atgūt motivāciju un ticību saviem spēkiem veidot dzīvi labāku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:55

Jaunākās diskusijas