ASV atrasta Meganas Mārklas "dubultniece"

Rita Lazda 1.februāris 2020, 11:02
 
GEORGE ROGERS- POOL/SIPA/SCANPIX/LETA
Kāda māmiņa no Misūri štata ASV kļuvusi par interneta slavenību pēc tam, kad vairāki sociālā tīkla instagram lietotāji pamanījuši viņas apbrīnojamo līdzību ar Saseksas hercogieni Meganu Mārklu.
Kā informē medijs "The Sun", tad šonedēļ Misūri štatā ASV mītošā Akeiša Lenda, kura ir divu bērnu mamma, sociālajā tīklā instagram publicējusi foto, kurā redzama kopā ar 22 mēnešus veco meitu. Bilde novērtēta ar 13 000 atzīmēm "patīk", turklāt komentāros cilvēki neslēpuši izbrīnu, cik ļoti māmiņa ir līdzīga prinča Harija sievai Meganai Mārklai.

Kā norāda Akeiša, tad šis nav pirmais gadījums, kad viņai tiek norādīts, cik ļoti viņa vizuāli līdzinās Meganai Mārklai. Pat baznīcā un lielveikalos cilvēki ne reizi vien nav kautrējušies jautāt, vai viņa nav slavenā aktrise.

"Cilvēki nāk klāt un jautā, vai kādreiz kāds man ir teicis, cik esmu līdzīga Meganai. Pat mana ģimene un draugi uzskata, ka esam teju dubultnieces," norāda 39 gadus vecā ASV iedzīvotāja.

View this post on Instagram

A post shared by Greyson Regina Land (@greyson_land) on

Akeiša arī joko, ka vēlētos sazināties ar Meganas komandu, lai informētu, ka viņa dažādos pasākumos ir gatava aizstāt Saseksas hercogieni.

Jau vēstīts, ka pēc paziņojuma par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas Saseksas hercogu pāris kopā ar dēlu pārvākušies uz dzīvi Kanādā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:00

Jaunākās diskusijas