Ralfs Eilands pauž skarbu viedokli par ieceri nepārdot alkoholu skolēnu Dziesmu un deju svētkos

tautaruna.lv 17.janvāris 2020, 16:24
 
Oksana Džadana/F64
Šobrīd asas diskusijas radījis ārstu publiskais ierosinājums aizliegt alkohola un tabakas tirdzniecību Skolu jauniešu dziesmu un deju svētkos. Par šo ierosinājumu ir ko teikt mūziķim Ralfam Eilandam.
"Par dziesmu svētkiem ir pavisam elementāri. Ja kāda bērns ir Bārts Simpsons, tad pie tā ir vainīgs mājās esošs Homērs Simpsons. Tāpēc nav jācieš arī man, ja es pēcāk ar mūziķiem gribu tusiku pēc pasākuma, kuram mēs gatavojamies jau veselu gadu," sociālajā vietnē Twitter raksta Eilands.

Jau vēstīts, ka 12 Latvijas ārsti, profesori, docētāji 14. janvārī ir iesnieguši Ministru kabinetā, Saeimā un Rīgas domē vēstuli, kurā aicina Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku laikā no 6. līdz 12. jūlijam aizliegt alkoholisko dzērienu un tabakas un nikotīna, tai skaitā jaunieviesto izstrādājumu mazumtirdzniecību.

Savukārt Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents Henriks Danusēvičs medijiem pauda, ka alkohola un tabakas tirgošanas aizliegšana XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku laikā motivēs sabiedrību meklēt iespējas preci iegūt nelegāli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas