Krievu TV dīva Ļera Kudravceva nonākusi slimnīcā

tautaruna.lv 31.decembris 2019, 11:20
 
ITAR-TASS/SCANPIX/LETA
Neilgi pirms gadu mija neapskaužamā situācijā nonākusi krievu TV dīva Ļera Kudravceva, kura sociālajā tīklā ne vien ievietojusi vairākus foto no slimnīcas, bet arī publicējusi foto ar izņemtajiem krūšu implantiem.

Pirms divām dienām slavenā dāma sociālajā tīklā instagram ievietojusi foto, kurā redzams, ka no viņas krūtīm izņemti pirms teju 15 gadiem ievietotie implanti. "Uzreiz vēlos pateikties gan par sapratni, gan atbalstu," savā publikācijā norāda slavenība, kura smalki izklāstījusi radušos situāciju.

"Vēlos norādīt, ka nevēlos ne kādu nosodīt, ne atrunāt no lēmuma par krūšu implantu ievietošanu. Tikai lūdzu neatkārtot manas kļūdas."

Viņa arī pastāsta, ka lēmums par to, ka krūšu implanti jāizņem pieņemts pēc tam, kad izmeklējumu laikā bijis redzams, ka vienā no implantiem uzkrājas šķidrums, tomēr tajā nebijis vēl redzams, ka patiesībā tas ir pamatīgi bojāts.

Sociālajā tīklā instagram arī publicēti foto, kuros redzams, kā implanti izskatās pēc izņemšanas un kā viņai klājies slimnīcā.

View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Jau vēstīts, ka 2018.gada augustā krievu raidījumu un pasākumu vadītāja Ļ.Kudravceva kļuva par māmiņu meitenei, kura dzimusi laulībā ar hokejistu Igoru Makarovu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:06

Jaunākās diskusijas