Māmiņas pārbiedē Āgenskalnā uz ielas notikušais; brīdina līdzcilvēkus

tautaruna.lv 31.decembris 2019, 12:30
 
pixabay.com
Šīs nedēļas sākumā kāda sieviete sociālajā tīklā facebook ievietojusi publikāciju, kurā pastāsta par Āgenskalnā piedzīvoto izbīli un informē, kāpēc pēc notikušā vērsusies pie likumsargiem.

"Šodien ar māsu un bērniem pastaigājoties piedzīvojām šausminošu ainu. Starp pastu un rimi stāvēja vīrietis ap gadiem 30 melnā ar zilu jakā, cepure, bārda. Stāv ietves vidū un nekustas," savu piedzīvoto atstāsta publikācijas autore.

"Māsa ar ratiem palūdza paiet malā un pēkšņi viņš sāk bubināt pie deguna kaut ko un lēni skatās virsū māsas puikam. Es ejot aiz māsas arī ar ratiem redzu viņš skatās uz manu meitiņu ratos un izvelk no kabatas lielas šķēres, paceļ roku un miglaini skatās virsū bērnam. Šo ainu nevienam vecăkam nepiedzīvot."

Māmiņa arī neslēpj, ka izbīlī izskrējusi uz ielas, kur brauc mašīna, savukārt māsa iegājusi veikalā. Tikusi izsaukta arī policija, kura devusies uz notikuma vietu. "Vismaz šodien nelaižat savus bērnus vienus pašus ārā," ieraksta izskaņā norāda tās autore.

Atgādinām, ka situācijās, kad jums ir nepieciešama tūlītēja policijas palīdzība - ja notiek nopietns sabiedriskās kārtības apdraudējums, noziegums vai ceļu satiksmes negadījums, nekavējoties jāzvana likumsargiem pa tālruni 110.

Kad tālrunis sazvanīts, izsakieties pēc iespējas ātrāk un skaidrāk - kas ir noticis? Kur ir noticis? Kas zvana? Saglabājiet mieru un atbildiet uz policijas darbinieka papildjautājumiem! Atcerieties visu pēc iespējas precīzāk par negadījumā iesaistītajām personām, satiksmes līdzekļiem vai apstākļiem. Nepārtrauciet sarunu pirms policijas darbinieka!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas