Mūrniece: Gribas, lai neviens neatpazīst

tautaruna.lv 20.decembris 2019, 19:31
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece dalījusies ar atklāsmi, kurā norāda, ka labprātāk būtu cilvēks, kuru neviens neatpazīst un par kuru nav "vikipēdijas ierakstu".

"Gribas būt meitenei no pagātnes. Kam nav šodienas prāta un pieredzes. Kam nav sasniegumu, vikipēdijas ierakstu un vispār nekādas vēstures.

Gribas, lai neviens neatpazīst un neviens neko negrib no tevis. Gribas būt tai, kas iet no rīta uz darbu un nāk vakarā mājās.

Nekur neskrien, nesteidzas, vien domā par to, ka mājās jāsadedz sveces, lai mājīgi un jāiekur kamīns, lai silti. Un, aizverot darba vietas durvis, darbs naktī nenāk sapņos rādīties un ir skaidrība, ka ir kāds cits, kas atrisinās visas problēmas.

Gribas būt tai meitenei, kuru uzrunā, jo patīk, kā meitene domā un ko jūt, ne patīk, kas meitenei pieder un ko viņa var dot. Gribas patikt tāpat vien, nevis tāpēc, ka vikipēdija... Gribas atšķirt, kas īsti un kas nē.

Ir tās sasodīti sāpīgās dienas, kad saproti, ka gribas būt tai meitenei. Kuru neatgriezt. Jo - pieredze, sasniegumi, viedums un tie ieraksti vēsturē..." saka Linda Mūrniece.

Jau iepriekš Mūrniece bijusi ļoti atklāta par sevi un apkārtējiem savos ierakstos sociālajos tīklos. Nesen Linda dalījās ar emocionālu atklāsmi, kurā norādīja, ka viņai ir tikai divi vismīļākie cilvēki.

Linda Mūrniece ir latviešu uzņēmēja, bijusī žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:55

Jaunākās diskusijas