Pumpuru vidusskolas audzēkņi interesantā viedā svētkos pārsteidz vecākus

Lelde Veinberga 20.decembris 2019, 17:49
 
Pixabay
Gada nogalē svētku sajūta ienāk mājās, darba vietās un, protams, arī skolās. Pumpuru vidusskolas audzēkņi atraktīvā veidā pārsteiguši savus vecākus.

Neatņemama sastāvdaļa pirms skolēnu ziemas brīvlaika, kurš šajā mācību gadā ir no 23. decembra līdz 3. janvārim, ir kopīgi pasākumi bērniem ar vecākiem, kuros skolēni pārsteidz savu ģimeni pirms Ziemassvētkiem. Visai atjautīgi to izdarījuši Pumpuru vidusskolas 7. klases skolēni.

"Pumpuru vidusskolas 7.b klases jaunieši, kā dāvanas ar pašu veidotu dāvanu sēž dāvanu kastēs, lai sagaidītu vecākus, kuru uzdevums būs atrast savējo dāvanu," ar ideju sociālajā tīklā Facebook dalās skolotāja.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Komentāros šis atjautīgais paņēmiens izpelnījies uzslavas par radošumu.

"Vecāki nedrīkst taisīt kasti vaļā, drīkst uzdot jautājumus, izņemot jautājumu, vai esi, piemēram, Pēteris, kad vecāki konstatē, ka kastē ir viņu īstā Dāvana (savējais bērns), tad vecākiem jāuzdod pēdējais jautājums: "Vai Tu esi mūsu dāvana?", bērns atbild "jā".

Tad lēnām bērns kastes augšu ver vaļā, jo tā nav aizsieta un uzdāvina savu meistaroto dāvanu vecākiem. Kastes stāv vertikāli, abi gali vaļā, lai pa vienu galu var ielīst un augšējais veras viegli vaļā, tā bante ir piesprausta," noteikumus skaidro skolotāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas