Skulmes draugs kļūdījies par Lienes attiecībām ar Kiviču

tautaruna.lv 28.novembris 2019, 11:30
 
facebook.com/ Andris Kivičs
Jau vairāk nekā gadu sabiedrība seko līdzi mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes attiecībām. Vēl laikā, kad salīdzinoši nesen izskanēja informācija par abu kopābūšanu, par pāra attiecībām izteicās arī viens no dāmas tuvākajiem draugiem Eldars Salvis Rozentāls. Lai gan toreiz viņš visai divdomīgi izteicās par Andra un Lienes attiecībām, izskatās, ka nu visi trīs atraduši kopīgu valodu.
Šī gada 2.martā intervijā portālam "skaties.lv" Eldars norādīja, ka katra cilvēka mīlestība ir jāciena. "Ļoti ceru, ka visa šī izrādīšanās nav tikai labi izplānots PR, triks lai gūtu slavu, naudu vai ko citu un kas ilgtermiņā novestu pie vēstures atkārtošanās, kad Andris 2, tāpat kā reiz Andris 1, nožēlos un atgriezīsies ģimenē."

Jaunākā informācija, kas publicēta sociālajā tīklā facebook liecina, ka šonedēļ Lienes draugs ticies ar abiem mīlniekiem, kuri nesen paziņoja par saderināšanos. "Esam šokā.Tikko dzima ğeniāla ideja," pie visu trīs publicētā attēla raksta mūziķis Andris Kivičs. Tiesa, sīkāki plāni gan netiek atklāti.

Jau vēstīts, tad Liene un Eldars reiz kopā nodibinājuši deju studiju. Jauno attiecību dēļ pirms kāda laika pārtraukta abu profesionālā sadarbība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas