ASV savvaļas cūkas nogalina sievieti; policijai paveras baisa aina

Baiba Puriņa 28.novembris 2019, 23:03
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay
Teksasā kādā īpašumā atrasta mirusi 59 gadus veca sieviete. Kā parāda autopsijas rezultāti, no sievietes ķermeņa "izsūktas asinis", vēsta medijs "Mirror".

Sieviete svētdienas rītā atrasta mirusi pie nama, kurā dzīvo kāds sirmgalvju pāris, kurus sieviete aprūpējusi. Uz 59 gadus vecās Kristīne Rolinas ķermeņa konstatēti ievainojumi, ko atstājuši dzīvnieki, kā arī no viņas ķermeņa izsūktas asinis.

Vietējais šerifs norāda, ka autopsijas rezultāti parāda, ka sieviete mirusi no savvaļas cūku uzbrukuma. Viņš norāda, ka ierodoties notikuma vietā, policijas darbiniekiem bijušas aizdomas, ka sieviete mirusi no dzīvnieku uzbrukuma, taču pirms autopsijas rezultātu saņemšanas nav varējuši to oficiāli apstiprināt.

Šerifs neslēpj, ka savā 35 gadus ilgajā karjerā, pirmo reizi notikuma vietā redzējis tik baisu skatu. Viņš piemetina, ka šādi uzbrukumi gan esot ļoti reti un dzīvnieki iemitinājušies milzīgajā īpašumā, kurā atradās arī Rolina.

"Izskatās, ka viņa izkāpusi no mašīnas un devusies pie ieejas durvīm, kad parādījušies dzīvnieki," norāda šerifs. Mirušo sievieti atrada 84 gadus vecais mājas īpašnieks, kurš izgāja ārā, lai noskaidrotu, kāpēc aprūpētāja kavējas.

Pastāvējušas spekulācijas, ka sievieti sakoduši suņi, kas arī dzīvo īpašumā, taču policija apliecina, ka šajā apkārtnē bieži problēmas rada tieši savvaļas cūkas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas