"Ir dienas, kad nezini, kā dzīvosi tālāk"; Sana Timma atklāti dalās ar pārdomām

tautaruna.lv 5.novembris 2019, 20:21
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Sana oktobra beigās dalījusies ar pārdomām par to, cik smags ir bijis šis gads, taču drūmās dienas izgaismojis viņas dēlēns Kristians, kur pasaulē nāca pērnā gada vasarā.

Kā saviem sekotājiem septembrī sociālajos tīklos atklāja Timma, tad viņš ar sievu Sanu jau kādu laiku ir pašķīrušies. Sportistam, kurš aizvada sezonu Krievijā, ir romantiskas attiecības ar dziedātāju Annu Sedokovu.

"Pirms diviem gadiem bija diena, kad es uzzināju, ka esmu stāvoklī ar savu mīļo puisēnu," 24. oktobrī ierakstu iesāk Sana, kura atklāj, ka dēlēns bija plānots un gaidīts ar lielu mīlestību.

View this post on Instagram

A post shared by Sana Timma (@sana_timma) on

"Šis ir bijis viens no smagākajiem manas dzīves gadiem un iziet cauri šiem grūtajiem laikiem nebūtu iespējams bez mana mazā eņģelīša. Var būt grūtas dienas, dienas, kad tu nezini, kā dzīvosi tālāk, bet tad tu piecelies un redzi sava bērna smaidu un tu zini, ka esi vissvarīgākais cilvēks viņa dzīvē, tas maina visu," ierakstā pie foto, kurā viņa redzama stāvoklī, raksta Sana.

Jau ziņojām, ka vasaras vidū publiskā telpā izskanēja ziņas, ka Jānis Timma, iespējams, krāpj sievu un Turcijas kūrortā atpūšas ar populāro krievu dziedātāju Sedokovu. Jaunais pāris vien pirms neilga laikā publiski parādīja, ka ir kopā, bet Timma norādīja, ka jau labu laiku no sievas ir pašķīries.

Īpaši emocionāli šķiršanās faktu sociālajos tīklos tieši un netieši pārdzīvoja sportista bērna māte, kura vairākkārt norādījusi, ka piedzīvo emocionāli grūtu periodu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:06

Jaunākās diskusijas