Atklājas jaunas detaļas par "džentlmeņu klubu" Rīgas centrā

tautaruna.lv 5.novembris 2019, 13:11
 
Ekrānšāviņš no video
Policija nesen aizturējusi piecus vīriešus, kuri labi pelnīja, piedāvājot vairākām prostitūtām “jumta” pakalpojumus gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Līdz ar grupējuma likvidēšanu pielikts punkts arī kāda naktslokāla eksistenci, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Divi Zviedrijas pilsoņi un trīs pašmāju darboņi pirms dažām dienām nonākuši policijas izolatorā, jo aizturēti aizdomās par sutenerismu, ko organizējuši striptīzbārā Rīgas centrā, paši to lepni saucot par “džentlmeņu klubu”.

ONAP 3. nodaļas priekšnieks Armands Lubarts norāda, ka klubs strādājis ļoti konspiratīvi. Klienti sijāti un vērtēti, lai starp tiem neuzrastos kāds ar policista apliecību kabatā.

Neviens no aizdomās turamajiem agrāk nebija nonācis policijas redzeslokā, kas ir visai neparasti, jo teju ik vienā grupējumā parasti kāds ir ar kriminālu bagāžu un pieredzi vienā vai otrā pagrīdes rūpalā.

Trīs aizturētos - divus zviedrus un vienu latvieti, kas ir kluba īpašnieki, tiesa nolēmusi apcietināt. Abi bārmeņi tiesu sagaidīs uz brīvām kājām.

Jau tika vēstīts, ka pagājušajā pirmdienā, 28. oktobrī, Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes amatpersonas aizdomās par sutenerismu kādā Rīgas “džentlmeņu klubā - bārā” aizturēja piecas personas. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka seksuāla rakstura pakalpojumi konkrētajā klubā tika piedāvāti ilgstošā laika posmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:21

Jaunākās diskusijas