Megana Mārkla: Nevēlos, lai cilvēki mani mīlētu

tautaruna.lv 5.novembris 2019, 23:02
 
Anwar Hussein/SIPA/Scanpix/LETA
Kopš kļūšanas par karaliskās ģimenes locekli, Megana Mārkla ik dienas atrodas mediju uzmanības centrā. Saskaņā ar vairākiem ārzemju medijiem, Mārkla esot ļoti piezemēta un pat lūgusi, lai viņu neuzrunā par Saseksas hercogieni. Tāpat Mārkla arī norādījusi, ka viņai nav svarīga cilvēku atzinība, vēsta amerikāņu medijs "E!Entertainment".
Kāda reportiere atklājusi, ka Mārkla sarunā teikusi, ka viņa nevēlas, lai cilvēki viņu mīlētu, bet gan, lai uzklausītu, īpaši, kad viņa runā par tik svarīgiem tematiem kā mentālā veselība.

Megana šo nostāju paudusi arī runā, ko teica bezpeļņas organizācijā "Luminary Bakery": "Esam pieraduši, ka mūsdienās viss notiek uzreiz. Šī ir nepārtraukta gandarījuma un uzlabojumu kultūra. Bet mēs neesam mehāniski objekti, kas jāuzlabo. Jūs esat ievainoti radījumi, kas jāārstē un tas prasa laiku. "

Kopš Megana satiekas ar princi Hariju, iepriekš noslēgtais princis sācis arvien aktīvāk runāt par savu mentālo veselību un kā to ietekmējusi viņa mātes, princeses Diānas, nāve.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana uzsākuši tiesvedību pret britu presi. Savā paziņojumā pāris pauž: "Kā pāris mēs ticam mediju brīvībai un objektivitātei, patiesām ziņām. Mēs tos uzskatām par vieniem no demokrātijas stūrakmeņiem un pašreizējā pasaulē mums kā vēl nekad ir vajadzīgi atbildīgi mediji."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas