Neticamas pārvērtības! Fitnesa modele Freimane parādā, kā izskatījās 16 gados

tautaruna.lv 31.oktobris 2019, 18:41
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Sociālajos tīklos populārā latviešu fitnesa modele Paula Freimane dalījusies ar iedvesmojošu ierakstu un foto kolāžu, kurā redzama viņa pati – 16 gados un tagad 24.

"Šodien saņēmu ziņu no vienas meitenes kura teica: “Nekas tā nemotivē kā tavas un tavu klientu progresa bildes!” Nu tā laikam ir! Tad viena liela motivācijas deva no manis!

View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Pa kreisi 16 gadīgā Paula, kura izlaida brokastis, pa dienu apēda skolā picu un vakariņās cīsiņi ar makaroniem... Kad skolā bija sporta stundas, vienmēr biju “apslimusi”. Pa labi Paula 24 gadi. Brokastīs avokado maizītes ar olu. Pusdienās vislabāk izvēlos rīsus ar vistas fileju un vakariņās mīlu lielu bļodu ar salātiem un garnelēm vai kādu liesu sieru. Sports 4-5x nedēļā!

Un tagad kad pa īstam esmu “apslimusi” morālas mokas ir neiet uz sporta zāli. Kāda atšķirība starp šīm meitenēm - tēloju slimu, lai neietu uz sporta stundām - un tagad tēloju ātrāk veselu, lai tiku uz treniņu. Tas protams tikai tā, bet kā gan mainījusies ir mana domāšana! Ticiet man - sportu un veselīgu uzturu var iemīlēt VISI! Es mēdzu domāt “fuj sports, fuj salāti.. kā var kaut kas tāds vispaaaar patikt?!?” Tagad es nespēju iedomāties savu dzīvi bez tā!" savus sekotājus iedrošina fitnesa modele.

Paulai sociālajā tīklā Instagram ir vairāk nekā 83 000 sekotāju. Vairāki no tiem Paulai veltījuši labus vārdus un norādījuši, ka viņa patiesi spēt iedvesmot un motivēt.

Fitnesa modele jau iepriekš ir publicējusi kārdinošus kadrus, kurā redzams viņas sportiskais augums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:09

Jaunākās diskusijas