Ēkas bēniņos Purvciemā atrasts cilvēka līķis

tautaruna.lv 31.oktobris 2019, 18:11
 
Ekrānuzņēmums no video
Rīgā, daudzdzīvokļu ēkas bēniņos Ieriķu ielā, atrasts aptuveni 60 gadus veca vīrieša līķis. Kā cilvēks tur nokļuvis un kādos apstākļos miris, tagad cenšas noskaidrot policija. Joprojām nav zināma arī vīrieša personība, tāpēc likumsargi aicina atsaukties iedzīvotājus, kam varētu būt pieejama noderīga informācija, ziņo raidījums "Degpunktā".

Sākoties aukstajam laikam, Ieriķu ielas 58. namu iecienījuši bezpajumtnieki. Dažās no kāpņutelpām pieeja ēkas bēniņiem kļuvusi itin viegla - vien jāiekāpj liftā un jāuzbrauc uz devīto stāvu. Iedzīvotāji novērojuši, ka tur tagad var ielauzties jebkurš, vēsta raidījums.

“Tagad sētnieka nav, neviena nav, kaut kādu firmu noalgoja, bet viņi tikai reizi nedēļā atbrauc. Mazgā koridorus un kāpnes, nevaru pateikt, agrāk, kad bija sētnieki, bija daudz striktāk,” norāda iedzīvotājs Konstantīns.

Kāds aptuveni 60 gadus vecs vīrietis nama bēniņos bija ierīkojis sev mitekli. Cik ilgi viņš tur jau dzīvoja, iedzīvotāji nezina. Kādu dienu pie 8. kāpņu telpas ieradās policija un mediķi. Bēniņu iemītnieks tika atrasts bez dzīvības pazīmēm.

“Sākotnējās apskates laikā vīrietim nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes, taču apstākļu noskaidrošanai, kā ierasts šādos gadījumos, ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas, tātad - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību,” skaidro Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Mirušajam ir nozīmētas ekspertīzes, taču viņa personība joprojām nav noskaidrota.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas