VIDEO: Ziepniekkalnā norisinājušies baisi notikumi

tautaruna.lv 31.oktobris 2019, 16:10
 
Ekrānšāviņš no video
Par nežēlīgu uzbrukumu savam kaimiņam policijai ziņojuši Ziepniekkalna iedzīvotāji, vēstīja "Degpunktā".
Nedēļas nogalē vairāki Ozolciema ielas 18 iedzīvotāji gan dzirdēja, gan redzēja nežēlīgu kautiņu. Sitienu un kliedzienu trokšņi piesaistīja ēkas iemītnieku uzmanību, un cilvēki sāka lūkoties pa logiem, lai saprastu, kas notiek viņu pagalmā. Aculiecinieki stāsta, ka uzbrukums bija nežēlīgs.

“Desmit cilvēki ar metāla armatūrām vai kaut kas tāds. Viņi bija kaimiņu aplenkuši, sēdēja un mēģināja aizsegt sevi ar rokām. Daži ar dūrēm, dažiem bija kaut kas rokās, varbūt beisbola nūjas,” atminas viena no aculieciniecēm.

“Es stāvēju uz ielas tajā momentā un redzēju, kā grupa cilvēku sekoja jaunam cilvēkam. Tur bija ne mazāk kā desmit cilvēku, un viņi sāka viņu sist. Viņš gulēja uz asfalta - viss asinīs, cilvēki caur mājokļu logiem visu redzēja,” stāsta aculiecinieks.

Apkārtējie izsauca policiju un mediķus. Ievainoto vīrieti ātrās palīdzības brigāde aizveda uz slimnīcu. Viņš guva smagus miesas bojājumus. Pēc pāris stundām jauniešu bars nezināmu iemeslu dēļ uzbruka vēl citam vīrietim. Ēkas iedzīvotāji tagad bīstas iziet ielā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas