FOTO: Reiniks parāda, kā atpūšas ASV

tautaruna.lv 3.novembris 2019, 3:01
 
Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency
Latviešu dziedātājs Lauris Reiniks arī šogad devies atpūsties uz ASV. Sociālajā tīklā instagram mūziķis dalījies ar kadriem no brīvdienām okeāna otrā pusē.
Kā liecina ieraksts sociālajā tīklā instagram, tad pēc astoņu gadu pārtraukuma viņš paviesojies, piemēram, Floridā, kurš šobrīd esot ļoti karsts laiks.
View this post on Instagram

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Apciemojot Losandželosu mūziķis raksta, ka "neko īpaši daudz neliek no sava atvaļinājuma šeit, jo ir te gandrīz katru gadu jau kopš pagājušā gadsimta un nekas īpaši jauns nav. Un negribas kaitināt nevienu ar siltumu."

"Te tiešām ir kā manas otrās mājas. Bet es tā iedomājos, vai jums interesētu vairāk bildes vai video, vai pastāstiņi no Losandželosas? Es bieži te esmu kā gids latviešiem (draugiem/paziņām), kas LA ir pirmo reizi, jo zinu diezgan daudz inčīgas lietas un vietas. Bet nezinu, vai Instagram pārvērst par Kalifornijas tūrisma ceļvedi Reinika vadībā," raksta mūziķis.

View this post on Instagram

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Jau vēstīts, ka septembra sākumā mūziķis plašākai publikai prezentēja dziesmas "Izvēdināt galvu" videoklipu.

Video klipa režisore ir pieredzes bagātā Aija Strazdiņa, ar kuru Reiniks sadarbojas jau gadiem. Galvenais operators - Ivo Skanstiņš, bet video klipa scenārija autors un producents ir pats Lauris Reiniks.

“Izvēdināt galvu” video klips ir tapis ciešā sadarbībā ar Latvijas Ieslodzījuma Vietu Pārvaldi, kura izrādīja lielu pretīmnākšanu un atsaucību. Lielākā daļa dziesmas videoklipa tika filmēta divās ieslodzījuma vietās. Nu jau slēgtajā Brasas cietumā Rīgā un joprojām aktīvajā Olaines cietumā. Jāpiebilst, ka šī ir pirmā reize, kad kāds Latvijas mūziķis ir izrādījis šādu iniciatīvu filmēt video klipu ieslodzījuma vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:06

Jaunākās diskusijas