Tiek atklāts pārsteidzošs fakts par "Saimniekšova" aizkulisēm

tautaruna.lv 26.septembris 2019, 11:29
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Kamēr TV ekrānā norisinās lielā ”Saimnieks meklē sievu” mīlas spēle, ne mazāk aizraujoši notikumi notiek aizkulisēs, raksta "skaties.lv".

Ceturtās sezonas saimnieks Jānis Fogels kā viesis bija uzaicināts uz šova atklāšanas balli Dikļu pilī, kur ar interesi iepazinās ar jaunās sezonas dalībniekiem un var izteikt zināmu vērtējumu.


”Sievu šajā šovā atrast ir iespējams. Es uzskatu, ka tā ir tāda laimes spēle. Ir taču pārīši, kuri izveidojušies pēc šova, ir pat apprecējušies un bērni. Tā ka tā iespējamība pastāv,” tā Jānis. Un, pēc viņa domām, meitenes ir gana labs sievu materiāls.

”Grūti, protams, salīdzināt, vai manā sezonā meitenes bija labākas vai sliktākas - visi jau esam cilvēki. Bet, jā, šajā sezonā arī netrūkst simpātisku meiteņu, bija dažas, kuras man iekrita acīs.

Protams, viss ir iespējams. Ja tai meitenei nesanāk ar to jauno saimnieku ko izveidot, varbūt viņa Dikļos pamanījusi mani,” nosmejas Jānis, kurš, kāpēc ne, gatavs arī šādam pavērsienam.


Ar kādu no meitenēm Jānim izveidojies, iespējams, labāks kontakts, nekā šai meitenei izveidojies ar saimnieku, pie kura viņa bija ieradusies.

Tā ir Justīne, kura ieradās pie Vitālija un pirmajā vakarā sarīkoja pamatīgu traci, mēģinot saimnieku ievilkt numuriņā. Jānis atklāj, ka māžošanās ar savdabīgo Vitāliju viss jau bijis vairāk teātris no Justīnes puses, kamēr ar Jāni viņa pavadījusi laiku patiešām jauki, sirsnīgi parunājoties un izdejojoties.

”Uzdejojām, aizgājām maliņā aprunāties par dzīvi. Kaut kā mums tā saruna diezgan viegli gāja. Un runājām ilgi, par dzīvi, dažādām lietām,” atceras Jānis.

Vitālijs Justīni neuzaicināja uz savu saimniecību, taču Jāņa atmiņā viņa gan spilgti palikusi, un saimnieks priecāsies ar Justīni sazināties tagad, kad pilnīgi skaidrs, ka Vitālijs visdrīzāk nebūs viņas centienu vērts. Jo Jānis joprojām ir sievas meklējumos!

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas