Kivičs pastāsta jaunāko informāciju par Skulmi; lūdz arī palīdzību

tautaruna.lv 26.septembris 2019, 10:09
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Aptuveni pirms nedēļas medijos parādījās ziņa par to, ka mūziķis Andris Kivičs it kā fiziski iespaidojis savu mīļoto Lieni Skulmi. Kamēr Lienes ģimene apgalvo, ka šobrīd sniedz dāmai visu nepieciešamo palīdzību, tikmēr mūziķis informē, ka turpina Lieni meklēt.
"Nu tātad šodien Liene ir redzēta Liepājā ar bārdainu mācītāju pie tirgus, ar čali ar ģipsi pie karaostas muzeja, tad pie maximas Dzērves ielā Liepājā bēdīga, tad pie Universitātes Liepājā priecīga.Dobelē, Saldū, Madonā un, protams, Rīgā, Tomsona ielā 20, no kurienes man uzzvanīja džeks komā. Policija kaut ko uzsāks pēc 2 dienām, ar bezvēsts tas pats.Rīt man ir plāns pieķerties tam visam savādāk, bet, ja redzat viņu, nofotogrāfējiet.Palīdzību lūdzu, jo iet 6 vakars, bet neviens neceļ, visi izliekas beigti, visiem aizņemts utt.Bet 5 dien norīta Liene man teica, ka visvairāk dzīve viņa baidās no tā, ka mēs kādreiz varētu nebūt kopā," sociālajā tīklā facebook raksta mūziķis.

Jau vēstīts, ka vakar viņš arī publicējis plašāku video, kurā izklāsta situāciju un to, ka meklē mīļoto, ar kuru attiecības ilgušas teju gadu.

Tāpat šobrīd nav zināms, vai notiks rudenī paredzētā abu uzstāšanās VEF Kultūras pilī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas