Linda Mūrniece saņēmusi negatīvu komentāru par saviem tetovējumiem

tautaruna.lv 26.septembris 2019, 14:28
 
facebook.com
Bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajā tīklā Facebook publicējusi ierakstu, kurā stāsta par saviem tetovējumiem.
Mūrniece atklāj vairākas interesantas lietas, piemēram, to, ka nesen kāds viņai izteicis negatīvu komentāru par viņas tetovējumiem.

Tāpat interesanti - kāda sieviete esot uztaisījusi tieši tādu pašu tetovējumu kā Lindai Mūrniecei.

"Nesen aizgāju uz tikšanos. Kur man pavēstīja - "labi, ka neesam kopā, es nevarētu paciest tavus tetovējumus". Nu, labi. Es jau arī nemaz negribēju, lai viņš tos paciestu un necenšos tos slēpt. Un kopā negribēju būt...

Velku drēbes, kuras izceļ tetovējumus vai otrādi - tādas, kas tos nosedz, kad negribas reklamēt. Tomēr - ir taču iemesls, kādēļ man ir tetovējumi. Un kādēļ tieši tādi, kādi tie ir.

Viens - par godu maniem bērniem. Stilizētas latviskās zīmes, kurās sakrustoti divi H. Starp citu, parasti ar saviem tetovējumiem dalos publiski un kāda kundzīte no šejienes manu tetovējumu nokopēja, nepajautājot, ko tas nozīmē. Tagad viņai ir tieši tāds kā man - ar diviem H. Uzrakstīju viņai, lai tie nes veiksmi šie burti, jo man nes. Tomēr tas bija piemērs, ka ir vērts zināt, ko tieši tetovē.

Viens no tetovējumiem nosedz neglītu rētu. Viens ir piemiņa no mana bērnu tēva, ko neplānoju izdzēst no savas dzīves, tādēļ arī tetovējums kā mana vēsture. Viens maziņš kopīgs ar kādu draugu, kam tādu pašu uzdāvināju 50 gadu jubilejā. Viens - aizsardzības zīmes uz kakla aizmugurē pret duncīšiem mugurā...

Visi savstarpēji sasaistīti, jo pārdomāti un kopā ar tetovētāju zīmēti. Lepojos ar katru.

Tā taču mana āda. Mani lēmumi un mana dzīve. Tādēļ nepaturu tos, kam šķiet, ka mani vajag nolikt izvēļu priekšā.

Es izvēlēšos sevi. Un pat savus tetovējumus, ja tieši tik sīki tas būs," rakstīja Linda.

Jāpiebilst, ka Linda Mūrniece sociālajos tīklos ne reizi vien ir atrādījusi savus tetovējumus.

Mūrniece jau kādu laiku ir aizrāvusies ar tetovēšanos. Viņa izvēlas apgelznot ķermeni ar dažādām latviskām zīmēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas