VIDEO: "Saimniekšovā" izceļas pamatīgas nesaskaņas

tautaruna.lv 23.septembris 2019, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video
TV šovā "Saimnieks meklē sievu" sezonas pieprasītākais saimnieks Ilmārs no Alojas nolasīs visai skarbu lekciju par to, cik daudz miesas jābūt uz sievietes kauliem, raksta "skaties.lv".
Kā neslēpj Ilmārs, viņam sievietē svarīgi, lai ”nav gaisma jāslēdz ārā, kad ej gulēt”.

”Jo, ja jāslēdz gaisma ārā, tad svara tur ir par daudz,” paziņo saimnieks.

Meitenes sāk iebilst, ka vīrieši parasti par dāmu svaru tik daudz nesatraucoties. Vēl vairāk - mēdz teikt, ka dāmām jābūt ar apaļumiņiem.


”Kam patīk ar apaļumiem, tam patīk. Es gaļu varu atļauties nopirkt veikalā. Es vairāk esmu kritis uz kauliem,” savus skaistuma standartus atklāj Ilmārs.

Viņš piebilst, ka, ja jau apaļīgas dāmas būtu tik pieprasītas, arī pa televizoru rādītu apalītes, ne slaidas modeles.

Kompānija varen iekarst diskusijā par to, kādai jābūt sievietes formai, un Ilmārs spītīgi paliek pie savas - viņš dod priekšroku kauliņiem.

Kā galu galā Ilmāram paziņo viena no dalībniecēm, vīrieši, kuriem tīk kauli, iespējams, nav sapratuši savu patieso orientāciju. Ilmārs pavisam aizsvilstas un paziņo, lai dāmas tādā gadījumā taisa mutes vaļā un bāž tik visu iekšā, ja jau visiem tā tīkot apaļumi.

Kā tika vēstīts iepriekš, Ilmārs no Alojas kļuvis par ”Saimnieks meklē sievu” jaunās sezonas intriģējošāko saimnieku. Kā izrādījās, Ilmārs nebūt nedzīvo saimniecībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas