Ralfs Eilands devies uz Franciju, lai strādātu vīnogu laukā

tautaruna.lv 23.septembris 2019, 9:30
 
F64
Dziedātājs Ralfs Eilands kādu laiku dzīvojis Francijā, Burgundijā kur strādājis vīnogu laukā.

Ar stāstu par savu jauno pieredzi Ralfs dalījies sociālajos tīklos.

"Nolēmu padarīt savu dzīvi krāsaināku, tādēļ aizlaidu uz Burgundijas vīnogu laukiem. Fantastiska pieredze fantastiskā kolektīvā.

Iespēja pazust no savas ikdienas, lai radītu savu mazo valsti ar saviem noteikumiem savā kolektīvā, mikroklimatā. Vienīgais pārsteigums — nevienam no maniem draugiem neradās baigie jautājumi, kādēļ es to daru. Viņi pārsvarā tik apskauda un teica, ka ar labprāt kādreiz dzīvē pamēģinātu... pamēģinātu vākt vīnogas, dzert labus, dārgus vīnus, kā arī dzīvot ciemā, kur Tevi apskauj 16. gadsimta ēkas. Iesaku visiem! Ja man būs brīvas dienas, tad braukšu arī nākamgad," raksta Ralfs.

Uz kāda komentētāja jautājumu, kur Ralfs atrada šādu iespēju, viņš atbild īsi un lakoniski, ka viņam esot labi draugi.

Nav zināms, cik ilgu laiku Ralfs pavadīja Francijā, taču, jau otrdien, 24.septembrī, mūziķim paredzēts koncerts VEF Kultūras pilī.

View this post on Instagram

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands) on

Ralfs Eilands ir latviešu dziedātājs, TV raidījumu vadītājs.

2007. gadā bijis viens no grupas PeR dibinātājiem, ar kuru plašāku ievērību guvuši ar dalību konkursā "Latvijas zelta talanti" 2008. gada novembrī. R. Eilands ir vadījis vairākus TV raidījumus, tai skaitā "Aprīļa pilieni", "Aiziet", "Juniors TV", darbojies arī TV raidījumā "Sems".

Ar grupu vairākkārt piedalījies Latvijas nacionālajā atlasē Eirovīzijai. 2009. gadā grupa startēja kopā ar Sabīni Berezinu, taču pats Ralfs nevarēja piedalīties, jo nebija sasniedzis 16 gadu vecumu. 2013. gadā grupa uzvarēja Eirovīzijas dziesmu atlasē ar dziesmu Here We Go. Grupa startēja Eirovīzijas otrajā pusfinālā, tomēr finālam nekvalificējās. 2014. gadā ieguvis pirmo vietu TV3 šovā "Izklausies redzēts".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas