Lauris Reiniks parāda, kā ASV klājas latviešu dziedātājai, kura smagi cieta avārijā

tautaruna.lv 23.septembris 2019, 17:20
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirms kāda laika tika saņemta satraucoša ziņa no ASV, kur satiksmes negadījumā cietusi latviešu dziedātāja Soho jeb Inga Puhova. Toreiz palīdzēt dziedātājai lūdza arī mākslinieks Lauris Reiniks.
Kā toreiz rakstīja Reiniks, Inga Puhova jeb Soho, kas piedalījās šovā "Talantu fabrika", ir cietusi smagā negadījumā.

"Tiem, kas nezina Ingu, varbūt atceras Soho no Talantu Fabrikas. Inga cieta smagā negadījumā ar sniega moci un guva nopietnu smadzeņu traumu (ar cerams, pārejošām sekām). Šobrīd slimnīcā ASV. Jāpalīdz, cik nav žēl, jo Inga uztur arī slimo omīti Latvijā," raksta Reiniks.

Kopš smagā negadījuma, kurā cieta Soho ir pagājuši jau aptuveni 7 mēneši, un, pēc visa spriežot, dziedātāja ir atguvusies.

Reiniks Instagram publicējis foto, kurā viņam blakus redzama Soho - priecīga un smaidīga.

"Garā Inga no Fēniksas, garais Lauris no Rīgas un mazā Agnesīte no Bostonas satiekas Kalifornijā. Šovakar būs jāuzdzied trio. Forša atkaltikšanās. Pēdējo reizi visi trīs kopā tikāmies kādā senā Eirovīzijā Latvijā," rakstīja Lauris.

View this post on Instagram

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Jāatgādina, ka, pēc ziņām par negadījumu, kurā cieta Inga, nekavējoties tika sākta līdzekļu vākšana dziedātājas atbalstam. Kopā viņai tika saziedoti 21 838 ASV dolāru, taču tika norādīts, ka nepieciešami 300 000 ASV dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas