Kivičs publicē divdomīgu ierakstu

tautaruna.lv 23.septembris 2019, 16:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Pēc aizvadītajā nedēļā izskanējušās informācijas par sarežģījumiem mīlnieku Andra Kiviča un Lienes Skulmes attiecībās, mūziķis mikroblogošanas vietnē twitter publicējis visai īsu, bet divdomīgu ierakstu.
Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā aculiecinieki vēstīja par pāra starpā notikušu konfliktu, kura rezultātā Liene it kā nogādā slimnīcā. Arī Andris nenoliedz, ka abi sastrīdējušies, bet noliedz, ka būtu pret mīļoto pacēlis roku.

Svētdienas rītā sociālajā tīklā facebook mūziķis publicēja ierakstu, kurā lūdza palīdzību, lai nokļūtu pie Lienes, kura it kā atrodoties klosterī Liepājā. Tiesa, šobrīd ieraksts dzēsts. Tikmēr mikroblogošanas vietnē twitter naktī uz svētdienu parādījies īss un lakonisks ieraksts: "Elle".

Cilvēki izteikuši minējumus, vai ieraksts saistīts ar notikumiem Lienes dzīvē, vai arī pāris, iespējams, šādi pievērš uzmanību sava realitātes šova jaunajai sezonai.

Jau vēstīts, ka šoruden abi aktīvi uzstājas ne vien dažādos privātos pasākumos, bet arī solīja savus sekotājus iepriecināt ar koncertu VEF Kultūras pilī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas