Cīņa par Valtera Frīdenberga mantojumu turpinās; ko saka "otra puse"?

tautaruna.lv 17.septembris 2019, 11:28
 
F64
Gandrīz gadu pēc Valtera Frīdenberga nāves turpinās viņa mantojuma dalīšana. Ja iepriekš savu versiju par notiekošo pauda Valtera līgava Kristīne Paegle, tad tagad savs viedoklis ir arī "otrai pusei", proti, Valtera ģimenei un draugiem, vēstīts Lindas Krampītes, Jura Vaidakova materiālā "Kam pienākas Valtera mantojums" izdevumā "Kas Jauns".

Kā tika vēstīts, Kristīnei Paeglei mantojuma dēļ nākas saskarties ar virkni nepatīkamu lietu.

Kā stāstīja Kristīne, testamenta dēļ jau uzreiz pēc Valtera aiziešanas pasliktinājās attiecības ar viņa tuviniekiem un draugiem, kas pret viņu esot izturējušies bez mazākās cieņas paliekas.

Juriste Inga Antāne, kas Valtera mantojuma lietā iesaistījusies kā mūziķa ģimenes un viņa tuvāko radinieku pārstāve un pārstāv arī mantojumā iekļauto Frīdenberga draugu Mareku Bērentu, teic - šis ir gadījums, kad liekas tiek risinātas pārlieku emocionāli.

Viņa uzsver, ka rīkojas likumā paredzētajā kārtībā un tā, kā Valters būtu gribējis.

"Galvenais ir tikt galā ar emocijām, kas bieži vien ir pārākas par spēju šo lietu atrisināt bez advokātu iesaistīšanas. Diemžēl tā nav noticis, tāpēc šobrīd mēs - advokāti - , ievērojot gan likuma, gan ētikas normas, mēģinām šo mantojuma lietu atrisināt," pauda Antāne.

Viņa gan neatklāj, kam Valters Frīdenbergs savā testamentā novēlējis mantojumu.

Jau vēstīts, ka pēc ilgstošas cīņas ar slimību pagājušā gada 17.oktobrī, 30 gadu vecumā mūžībā aizgājis mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs.

Frīdenbergs cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls "Ziedot.lv" pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus Frīdenberga ārstēšanas terapijām Vācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas