Dagmāru Leganti pārsteidz redzētais Maskavā

tautaruna.lv 17.septembris 2019, 18:22
 
Nora Krevnera/F64
Spriežot pēc publicētā sociālajos tīklos, pasākumu vadītāja Dagmāra Legante viesojusies Maskavā. Saviem sekotājiem Legante atklāj, cik ļoti šī pilsēta viņu pārsteigusi.
“Lēkāju Maskavas Sarkanajā laukumā! Burtiski! Man patika tur būt. Patiesībā, biju pārsteigta redzēt, cik šī pilsēta ir skaista, tīra, pārpildīta ar lieliskām vietām, ko apskatīt un tik daudz iespējām, ko darīt! Teātri, muzeji, piemīlīgas ielu kafejnīcas un brīnišķīgi restorāni, debesskrāpji un baznīcas… Šī pilsēta ir tik dzīvīga! Kopš pēdējo reizi šeit biju, tā ir ļoti mainījusies. Tā ir lieliska vieta, ko apciemot un apskatīt paša acīm!” raksta Dagmāra.

Pie ieraksta komentāros ar saviem iespaidiem par Maskavu dalījusies arī bijusī raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte: “Maskava ir riktīgs wow efekts! Mēs ieradāmies tajā 2016. gadā un to dažu gadu laikā, kurus tur pavadījām, tā izmainījās līdz nepazīšanai!”

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove) on

Dagmāra Legante ir piedalījusies vairākos televīzijas kanāla LNT humora šovos. Tāpat viņa redzēta arī vairākos citos šovos, piemēram, TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni 2". 2004. gadā viņa kļuva par televīzijas šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju.

2018. gadā kopā dziedātāju Justu Sirmo viņa vadīja konkursu “Supernova 2018”, bet nākamjā gadā Dagmārai konkursa vadīšanā pievienojās Ketija Šēnberga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas