Sokolovs stāsta, kāpēc nolēmis pabeigt vidusskolu

tautaruna.lv 17.septembris 2019, 2:02
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Par tautā skandalozo fotogrāfu dēvētais Aleksandrs Sokolovs sociālajā tīklā facebook publicējis atklātu ierakstu, kurā klāsta ne vien to, kas ir dārgākais viņa dzīvē, bet arī min iemeslus, kāpēc nolēmis pabeigt vidusskolu.
"Pirmais gads, kad es jūtos vecs. Iztēlojos, ka turu savu dzīvi rokās un redzu gan sākumu, gan beigas. Vairs nav jautājumu, nav noslēpumu. Viss ir skaidrs. Viss ir redzams," tā savā publikācijā klāsta A.Sokolovs, kurš nesen nosvinējis savu dzimšanas dienu.

"Ziniet, kas man šobrīd ir vissvarīgākais un dārgākais? Mani vecāki! Laiks iet. Pienāks tāds brīdis, kad es raudāšu, kā mazs puika un nevarēšu apstāties. Tas ir neizbēgami. Tāpēc ļoti novērtēju katru minūti, ko pavadu ar ģimeni."

Tāpat viņš pastāsta, ka izveidojis sarakstu ar savām jaunības kļūdām. "Izrādās, ka dažas ir labojamas. Tāpēc iestājos Rīgas tālmācības vidusskolā. Pabeigšu nākošgad un par vienu kompleksu būs mazāk."

"Darbā mani neuzrunā ne foto, ne kailums. Vislielāko gandarījumu es gūstu no tā, ka redzu, cik ļoti sieviete mainās fotosesijas laikā. Līdzīgi kā pacelt no zemes kaut kādu pelēku akmeni, uzliet virsū ūdeni, patīrīt mazliet un tas sāk žilbinoši spīdēt! Jo tas ir zelts. Darbā ir tas pats. Katra sieviete - ir zelts, un man vajag viņai to parādīt, lai viņa pati ieraudzītu cik skaista un sievišķīga viņa ir! Vēl, sapratu, ka dzīvei (Varbūt tikai manai) nav nekādas jēgas. Vienīgais ko tagad var darīt, mēģināt dabūt vairāk foršu emociju no katra mirkļa," norāda A.Sokolovs.

Kā zināms, tad fotogrāfs plašāku popularitāti iemantojis ne vien ar savām radītajām bildēm, bet arī visai provokatīvo raidījumu, kas vēl salīdzinoši nesen demonstrēts TV ekrānos.

Tāpat fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs publiskojos video, kurā pauda savu pārliecību, ka jebkurš cilvēks vienu reizi mūžā ir krāpis kādu no saviem partneriem.

Pēc šāda paziņojuma viņam nācās saskarties ar gūzmu negatīvu komentāru, tādēļ fotogrāfs publicēja jaunu video, kurā dalās pārdomās, kādi cilvēki tomēr varētu būt uzticīgi, raksta tvnet.lv. Viņaprāt, tie varētu būt aseksuāli cilvēki, kuriem «pietiek, ka viss notiek reizi divās nedēļās», un nav motivācijas meklēt papildu kaislīgus piedzīvojumus. Tāpat, viņaprāt, otru pusīti varētu nekrāpt tie, kuriem hroniski neesot laika, piemēram, māmiņas ar trim bērniem, kurām nav laika pat TV paskatīties, nemaz nerunājot par attiecību uzturēšanu ar mīļāko. Un vēl uzticīgi varētu būt tie, kuri ir tikko iemīlējušies, jo neesot stiprāka spēka par mīlestību. Tikai mīnuss, viņaprāt, ir tas, ka šāds stāvoklis nav ilgstošs. «Mīlestība ir īslaicīgs pasākums, ne vairāk par diviem gadiem. Bet tajā laikā, kad mīlestība ir, cilvēki ir godīgi un svētie,» piebilst Aleksandrs Sokolovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas