Meganai Mārklai būs jāatsakās no lielākās daļas dzimšanas dienas dāvanu

tautaruna.lv 5.augusts 2019, 17:51
 
AFP/ SCANPIX/LETA
Jau pirms precībām ar princi Hariju Meganai Mārklai nācās ievērot virkni karaļnama noteikumu. Pēc stāšanās oficiālā laulībā dāmai jāpakļaujas vēl striktākām regulām.
"The Mirror" raksta, ka līdzīgi kā pēc kāzām, arī lielākā daļa dzimšanas dienas dāvanu Megana nemaz nedrīkst pieņemt. Tiesa, tas neattiecas uz lietām, ko mazā Ārčija mammai pasnieguši tuvākie.

Kā izrādās, tad karaļnama ģimene drīkst pieņemt tikai tās dāvanas, kas pasniegtas oficiālo vizīšu laikā. Piemēram, gadījumos, kad dāvanas atsūta kāds uzņēmums, tās jāatgiež sūtītājam, ja vien tas neizmaksā pārāk dārgi.

Tāpat jāatsakās no dāvanām, ko sūta fani, jo karaļnams uzsver, ka nekad nevar zināt, ar kādu motīvu šīs lietas dāvinātas.

Interesanti, ka tajā pašā laikā, piemēram, nevienam karaļnama pārstāvim nav jāatsakās no uzdāvinātiem ziediem, autoru dāvinātām grāmatām, vai citām lietām, kas nemaksā vairāk par 150 mārciņām.

Tāpat karaļnama pārstāvji nedrīkst pieņemt naudas dāvinājumus. Tie drīkst tikt akceptēti tikai tad, ja visi līdzekļi tiek novirzīti labdarībai.

Jau vēstīts, ka svētdien, 4.augustā, Megana Mārkla kopā ar ģimeni nosvinēja savu 38.dzimšanas dienu, kurā viņas vīrs Harijs dāmai pasniedzis dēla Ārčija foto un īpašu rotu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas