Kivičs priecājas, ka cilvēki seko viņa "skandalozajam" piemēram

tautaruna.lv 5.augusts 2019, 17:22
 
Annija Meikšāne/ F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivičs, kurš jūlija izskaņā kopā ar otro pusīti Lieni Skulmi atgriezies Latvijā un aktīvi koncertē, sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu, kurā pauž prieku par to, ka cilvēki seko viņa piemēram.
"Skatos internetā, ka pēc mūsu ar Liene Skulme incidentu vannā 10.februārī, gan pašmāju sporta, mūzikas un modes zvaigznes, gan arī vienkārši visādi jauki cilvēki ir sapratuši, ka vanna rullē, un ar vannu Tu uzreiz esi pamanīts vēl vairāk," svētdienas pēcpusdienā sociālajā tīklā facebook raksta A.Kivičs, kurš ierakstā apkopojis arī vairāku slavenu cilvēku foto vannā.

Jau vēstīts, ka 10.februāra vēlā vakarā dziedātājs kopā ar Lieni Skulmi sarīkoja tiešraidi sociālajā tīklā facebook, kuras laikā abi ar mīļoto redzami vannā. Sarunājoties tiešraidē, abi mīlnieki atbildēja uz jautājumiem par savām attiecībām. Abi gan kārtējo reizi uzsvēra, ka slava viņiem neesot vajadzīga. Par mūziķa Andra Kiviča un Lienes Skulmes attiecībām sāka runāt pagājušā gada rudenī, kad dziedātājs un bijušais basketbolists paziņoja, ka aiziet no sievas Madaras, lai būtu kopā ar Lieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas