Sieviete izdzīvo pēc sešām dienām, ko pavadījusi avarējušā auto

tautaruna.lv 5.augusts 2019, 18:11
 
AP/ SCANPIX/ LETA
Teju neticams atgadījums noticis Beļģijā, kur sieviete izdzīvojusi pēc tam, kad sešas dienas pavadījusi avarējušā auto. Jāpiebilst, ka tobrīd gaisa temperatūra Beļģijā tuvojās +40 grādu atzīmei.
"The Independent" vēsta, ka Korīna Bastide braukusi ar savu auto pa ceļu valsts dienvidos. Tad viņas spēkrats avarējis, un sieviete guvusi muguras traumu. Lai gan automobilī atradies arī mobilais tālrunis, tomēr gūtās traumas dēļ Korīna to nespēja aizsniegt un sazināties ar saviem tuviniekiem.

Pirmajā diennaktī viņas telefons zvanījis teju bez mitas, tomēr tā kā drīz izlādējusies tā baterija ar sievieti neviens nav spējis sazināties. Visu šo dienu laikā Korīna izmantojusi netālu esošo koka zaru un tā lapas, lai vismaz tādā veidā justu mitrumu mutē. Tāpat sieviete nav mitējusies domāt par saviem bērniem.

Visu šo dienu laikā, kamēr sieviete bijusi pazudusi, viņas ģimene izlīmējusi plakātus. Brīnumainā kārtā avarējušo auto pamanījis kāds garāmgājējs, kurš izsaucis glābējus, kas Korīnu nogādājuši slimnīcā.

Viņas dēls informējis, ka mātei tiks veikta operācija un priekšā ilgs atveseļošanās process.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:25

Jaunākās diskusijas