Jauno māmiņu saviļņo jauniešu rīcība Gulbenē

tautaruna.lv 5.augusts 2019, 12:40
 
Pixabay
"Gribu padalīties ar šodienas atziņu par tīņiem, kas staigā ar tām skaļajām tumbiņām kabatās. Varbūt šī ziņa nonāks līdz viņiem," ierakstu Facebook iesāk Gulbenes iedzīvotāja Liāna.

"Šodien sajutos ļoti nogurusi kopā ar savu mazo 5 mēnešus jauno mazulīti, līdz izdomāju, ka jāiet vakara pastaigā... Miers viņai un man. Izejam ārā, mazā momentā aizmieg, braucam mēs ar ratiem pa Nākotnes ielu, Gulbenē... Mazā tiešām tikko iemigusi un nāk man pretī 3 jaunieši... 2 meitenes un 1 puisis.. Varētu būt gadi 16 visiem...

Mūzika tajā tumbiņā skan, teikšu godīgi, skaļi un mana pirmā doma: lūdzu pagriez klusāk, jo man tikko iemidzis bērniņš, un liela iespēja, ka pamodīsies... Protams, kuram gan kaut kas tāds rūp?

Ejam mēs uz dažādiem pasākumiem, kur skan skaļa mūzika, tur neviens neko klusāk nenogriež - pašsaprotami. Bet šie jaunieši nākot pretī, dzirdu, viena no meitenēm saka otrai: "Pagriez klusāk" viņa paņem tumbiņu un izslēdz vispār skaņu. Domāju zelta cilvēks - audzināts. Kad tika gabaliņu no mums, ieslēdza atpakaļ tumbiņu. Nopriecājos ļoooti.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Pagājāmies mazliet uz priekšu un griezām ratus atpakaļ uz mājas pusi, kad skatos atkal tie paši jaunieši nāk man pretī.. Domāju, nu tagad gan neko nost neslēgs, bet dzirdu apklust mūzika. Es jau saņēmos jauniešiem teikt lielu paldies, kad meitene nākot garām paskatās ratos un draudzenei saka: "Redzi čuč".

Un tas bija tik spēcīgi, ka man vārdi aptrūkās. Gāju un domāju, kaut man būtu tik labi audzinātas meitas nākotnē, kā šīs 2 jaunietes. Es saprotu dienas laikā nevienam nav jādomā, kā klusu paiet garām ratiņiem ar bebīti, un nesaprotu kā šīs meitenes aizdomājās līdz kaut kam tādam, bet es saku LIELU paldies šīm meitenēm.. Vairāk tādus jauniešus. Un kas zina, varbūt ziņa nonāks līdz viņām," cer Liāna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas