Eksperte par Levita kundzes stilu inaugurācijas dienā: Kā no padomju laikiem

tautaruna.lv 10.jūlijs 2019, 18:51
 
F64 Photo Agency
Jau zināms, ka pirmdien Latvijā oficiāli amatā stājās Egils Levits un pie viņa sāniem visas dienas garumā - no svinīgā solījuma Saeimas namā līdz inaugurācijas vakariņām Gaismas pilī - bija viņa sieva Andra Levita. Kā jau ierasts, šajā dienā zem modes ekspertu lupas nonāca Latvijas jaunā pirmā ledija. Savas domas medijiem paudusi pazīstamā stiliste Žanna Dubska.

Dubska portālam skaties.lv norāda, ka Levita kundzei piemīt dabas dots skaistums, viņa ir eleganta un izskatās inteliģenta, gudra un gracioza. Stiliste Andru Levitu salīdzina ar slaveno britu aktrisi Odriju Hepbernu.

Taču komentējot Levita kundzes stilu Valsts prezidenta inaugurācijas dienā, modes eksperte norāda, ka viņu samulsināja bildēs redzētais. "Ja nebūtu zināms, ka foto ir no 2019. gada, man liktos, kas viņa ir nobildēta svinīgā pasākumā padomju laikos Latvijā. Neviena pazīme neliecina par mūsdienām. Gan vakarkleitas, gan gaiši zilā dienas kostīma piegriezums ir kā no manas bērnības, kad kundzes tādas valkāja 1970. gados. Ārzemju dāmas tādas kleitas vilka 1950. un 1960. gados. Šādu kostīmiņu ar tādām pašām podziņām varēja sašūt ”Rīgas modēs," portālam norāda Dubska.

”Es nesaku, ka valsts pirmajam pārim jābūt ļoti modīgam, bet vismaz mūsdienīgām jābūt. Viņi ir valsts seja, un pēc tā, kā izskatās pirmais pāris, spriež, kāda būs valsts virzība - uz vakardienu vai uz nākotni," uzskata stiliste.

Tas nav retums, kad valsts pirmais pāris nonāk krustugunīs par savu ārējo izskatu un sevis pasniegšanu pasākumos vai vizītēs. Pērn, kad Latviju oficiālā vizītē apmeklēja Norvēģijas kroņprincis Hokons Mangnuss un kroņprincese Mete Mārita, vietējos modes kritiķus neapmierināja Vējoņa pāra stils.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas