FOTO: Ar tik smagām sekām beidzies zibens spēriens ēkā Latvijā

tautaruna.lv 10.jūlijs 2019, 11:05
 
Ekrānšāviņš no vfacebook.com/ Madara Gūtmane
Pēdējās nedēļas laikā Latvijā jau vairākkārt plosījušies postoši negaisi. Viens no tiem nesis lielu nelaimi ģimenei Kuldīgas pusē, kura pēc zibens spēriena zaudējusi ne vien mājas, bet cietusi arī viena no ēkas iemītniecēm.
"Vakar pēcpusdienā mājā iespēra zibens.Pāris minūtēs māja bija liesmās un jau drīz vien nekā vairs nebija no mājas pāri palicis tikai gruveši. Tētis atradās laukā pie lopiem,bet mamma istabā taisījās uz kūtī, kad tas viss notika. Mamma knapi paspēja izskriet no mājās, bet guva smagus sejas un vieglus kāju apdegumus," sociālajā tīklā facebook raksta Madara, kura pastāstījusi par notikušo.

"Mājā iekšā palika mājas mīlulītis,sunītis Džīna,kurai neizdevās vairs izkļūt ārā."

"Lielu paldies izsakām valsts ugundzēsējiem (Kuldīgas un Aizputes), kuri ātri ieradās un cīnījās ar liesmām, lai tās nenokļūtu blakus esošajā kūtī un blakus malkas šķūnīšos. Arī liels paldies Aizputes ātrajai palīdzībai.Paldies Kuldīgas policistei L.Kudiņai. Milzīgs paldies arī abu blakus māju kaimiņiem. Un milzīgs paldies viesiem vakardienas radiniekiem par palīdzību un atbalstu," saka Madara.

Tāpat viņa norāda, ka būs pateicīga ikvienam, kurš spēs palīdzēt, piemēram, ar jaunu būvmateriālu iegādi. Vairāk par palīdzības iespējām lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas