Juris Millers pēc 2 gadu "kara" beidzot izcīna tiesības tikties ar dēlu

tautaruna.lv 10.jūlijs 2019, 11:33
 
F64
Producents Juris Millers vairāk nekā divus gadus tiesā cīnījās par iespēju tikties ar savu dēlu. Beidzot tas ir izdevies, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Beidzot kopā ar dzimtas turpinātāju" izdevumā "Privātā Dzīve".

Prodeucents Juris Millers kopā ar dēlu Rūdolfu Juri Trēziņu tika manīts heraldikas izdevuma "Dzimtu ģerboņi mūsdienu Latvijā" projekta prezentācijā.

Kā īsti beigusies tiesvedība ar dēla māti mārketinga speciālisti Māru Trēziņu, kura sākotnēja liedza Jurim kontaktēties ar dēlu, tagad Millers nevēlas komentēt.

Taču piebilst - viņš ar dēlu tiekas kopš pagājušajiem Ziemassvētkiem. Mazais Rūdolfs Juris nesen esot pat piedalījās tēva 41.dzimšanas dienas svinībās.

Jāatgādina, kā iepriekš stāstīja pats Millers, gaidību laikā viņi kopā ar dēla māti nav dzīvojuši. Kad Māra pārcēlusies uz citu dzīvesvietu, viņš uzzinājis, ka topošā mazuļa mātei ir attiecības ar sievieti - Ingūnu Lukašēvicu.

“Tā kā man pašam bijušas dažāda veida attiecības, pret šo faktu izturējos ar toleranci. Vēl Dzemdību namā viss bija kārtībā, taču, atgriežoties no Dzemdību nama, Māra centās uzstāt, ka bērnam būs divas mātes, pret ko es kategoriski iebildu, jo, bērnam ir tikai viena māte un tikai viens tēvs.”

Jurim jebkāda saziņa ar dēlu tikusi liegta un viņš sapratis, ka ir jāpanāk, lai viņš tiktu oficiāli reģistrēts kā bērna tēvs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas